Wandclosets

Het toilet. We maken er elke dag gebruik van. Met de toiletten van Blaauw Sanitair weet je zeker dat je een kwalitatief wandcloset ontvangt. En met ons verkorte wandcloset creëer je zelfs iets meer ruimte in je toiletruimte. Bekijk ons assortiment hieronder!

Over onze wandclosets

Blaauw Sanitair verkoopt uitsluitend toiletten in de vorm van een wandcloset, een hangend toilet. Doordat de wc dan minder ruimte inneemt ziet het geheel er luxer uit. Ook is het een stuk makkelijker schoon te maken. Je kan namelijk beter in alle hoeken en gaten komen.

Verder zijn onze toiletten allemaal van stevig keramiek gemaakt en daardoor van vergelijkbare kwaliteit als een toilet van Sphinx of Villeroy & Boch. Keramiek een duurzaam en 100% recyclebaar materiaal. Verder is het een materiaal wat weinig onderhoud vergt dankzij het gladde oppervlakte. Overigens is het vlek- en krasbestendig, slijtvast én bestand tegen chemische stoffen zoals zuren en reinigingsmiddelen.

Diepspoel of vlakspoel

De toiletten van Blaauw Sanitair zijn uitsluitend diepspoel en níét diepspoel. Het verschil tussen deze twee is dat bij een vlakspoel toilet de behoefte eerst op een platform valt voordat hij wordt weggespoeld bij het water. Bij een diepspoel toilet valt de behoefte gelijk in het water. Beide hebben zo de eigen voor- en nadelen. Het voordeel van een diepspoel toilet is dat, omdat de behoefte dus gelijk in het water valt, er minder snel nare geurtjes blijven hangen zoals bij een vlakspoel toilet.

Toilet van Blaauw Sanitair

Het assortiment van Blaauw Sanitair bestaat uit drie verschillende toiletten. Het rimless toilet is daar een van. Rimless of rimfree betekent dat het toilet geen spoelrand heeft. Kalk en bacteriën kunnen zich dus minder makkelijk hechten. Daarnaast hebben we ook nog een verkort wandcloset. De ene toiletruimte of badkamer is namelijk minder groot dan de andere en ook hiervoor willen wij een geschikte oplossing bieden. Het laatste toilet is een eenvoudig wandcloset.

Ben je eruit?

Weet jij al welk toilet je wilt? Of kijk je liever nog even rond? Dat kan prima op onze website! Bekijk ons aanbod in toiletten.

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!