Toiletruimte

Het toilet. We maken er elke dag maar al te graag gebruik van. Met de wandclosets, fonteinen en toiletkranen van Blaauw Sanitair weet je zeker dat je kwalitatieve producten ontvangt. Bekijk ons assortiment hieronder!

Sfeerbeeld wandcloset

Wandclosets

Sfeerbeeld fonteinkraan

Toiletkranen

Sfeerbeeld fonteinkraan

Fonteinen

Over onze toiletruimtes

Blaauw Sanitair verkoopt uitsluitend toiletten in de vorm van een wandcloset, een hangend toilet. Doordat de wc dan minder ruimte inneemt ziet het geheel er luxer uit. Ook is het een stuk makkelijker schoon te maken. Je kan namelijk beter in alle hoeken en gaten komen.

Verder zijn onze toiletten allemaal van stevig keramiek gemaakt en daardoor van vergelijkbare kwaliteit als een toilet van Sphinx of Villeroy & Boch. Keramiek een duurzaam en 100% recyclebaar materiaal. Verder is het een materiaal wat weinig onderhoud vergt dankzij het gladde oppervlakte. Overigens is het vlek- en krasbestendig, slijtvast én bestand tegen chemische stoffen zoals zuren en reinigingsmiddelen.

Fonteinen

Bij een mooie toiletruimte hoort natuurlijk ook een fontein of fonteinmeubel. Dit is een klein meubel dat opbergruimte biedt aan alle losse voorwerpen die je normaal terug vind in het toilet. Hierdoor ziet je toiletruimte er opgeruimd uit en is deze altijd klaar om gasten te ontvangen!

Toiletkraan

Om het toilet af te maken, heb je ook nog een toiletkraan nodig. Ook deze verkoopt Blaauw Sanitair. Toiletkranen zijn klein en passen daardoor gemakkelijk in de meest beperkte ruimte van je huis.

Ben je eruit?

Weet jij al welk toilet je wilt? Of kijk je liever nog even rond? Dat kan prima op onze website! Bekijk ons aanbod in toiletten.

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!