Radiatoren

De designradiatoren van Blaauw Sanitair zijn dé oplossing voor de traditionele radiatoren die je normaal ziet. Met zowel een dichte als open versie, maak je jouw radiator de eyecatcher van de badkamer! Bekijk ons assortiment hieronder!

Over onze radiatoren

Een designradiator is een radiator die naast het verwarmen van een ruimte, er ook nog esthetisch uit ziet. Ze hebben dus een hele andere uitstraling dan gewone radiatoren en hoeven niet langer verscholen te worden achter de gordijnen. Vaak zijn designradiatoren dan ook bedoeld als eyecatcher, maar het doel kan ook zijn om ze juist weg te laten vallen in de ruimte.

De meest gekozen designradiator is de handdoekradiator. Deze verwarming is namelijk zo ontworpen dat je je handdoek erover heen kan leggen om sneller te laten drogen. Daarnaast heb je ook een heerlijke warme handdoek als je de douche of het bad uitstapt.

Vermogen designradiator

Een designradiator is dus een stijlvolle manier om een ruimte in je huis of in je badkamer te verwarmen. Het is, voordat je een keuze maakt, wel nodig om vast te stellen wat het vermogen van de radiatoren moet zijn. Dit hangt af van het type en de hoeveelheid designradiatoren, maar ook van de grootte van de ruimte, de gewenste temperatuur en de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is.

Om een ruwe indicatie te geven raden we aan om de volgende formule te gebruiken: het benodigde vermogen = kubieke meter van de ruimte x 80 Watt. Je kan, als je een goed geïsoleerd huis hebt, 80 vervangen door 70. Voor de gemiddelde badkamer wordt er gekozen uit radiatoren met een vermogen tussen de 1700 en 2400 Watt.

Designradiator van Blaauw Sanitair

Als je een designradiator van Blaauw Sanitair koopt, weet je zeker dat je een kwalitatief hoogwaardig product ontvangt. Onze designradiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De kleinste radiator in ons assortiment is 118 cm hoog bij 40 cm breed. De grootste radiator is 182 cm hoog en 61 cm breed. Zo hebben we voor elke badkamer dus wel een geschikte maat designradiator.

Naast de maat kan je ook nog kiezen uit twee modellen en drie verschillende kleuren. De kleuren zijn als volgt: wit glans, antraciet glans en light graphit matt. De twee modellen waar je uit kan kiezen verschillen ontzettend veel. Radiator Polo is een handdoekradiator. Naast dat deze de badkamer verwarmt zal deze dus ook snel en effectief je handdoek drogen en zelfs opwarmen. Radiator Lupo ziet er wat unieker uit. De radiator is namelijk gewoon een groot vlak. Lekker robuust en strak dus!

Benieuwd?

Ben je benieuwd naar onze radiatoren? Bekijk ze hier en ontdek het zelf! Let hierbij goed op de maten. Blaauw Sanitair staat voor hoogwaardige producten van pure kwaliteit.

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!