Wastafelkranen

Wastafelkranen zijn bedoeld voor boven het badmeubel en zijn verkrijgbaar als zowel inbouw als opbouw variant. De wastafelkranen van Blaauw Sanitair zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan dus gegarandeerd jarenlang mee. Bekijk ons assortiment hieronder!

Over onze kranen

De wastafelkraan wordt gemonteerd op het badmeubel of in de muur daarachter. Met een inbouwkraan kies je hierbij voor een strak uiterlijk, wat makkelijk schoon te houden is. Als je gaat voor de opbouwkraan ben je weer iets flexibeler. De opbouw wastafelkraan van Blaauw Sanitair is namelijk draaibaar. Voor welke kraan ga jij?

Eenhendelmengkraan

Op deze kraan kun je geen temperatuur instellen. Door te schuiven met de hendel zoek je de balans tussen koud en warm water. Het vraagt wat meer tijd (dus water!) voordat je de goede temperatuur hebt gevonden.

Zowel de watertoevoer als de temperatuur regel je maar met één knop. Daardoor ziet het er nóg wat strakker uit. Perfect voor op een schoon, opgeruimd badmeubel dus!

Benieuwd?

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Bekijk dan ons kranenassortiment en ontdek het zelf! Al onze kranen zijn verkrijgbaar in drie kleuren of afwerkingen: chroom, RVS of mat zwart. Bij Blaauw Sanitair geniet je altijd van de hoogste kwaliteit.

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!