Badkranen

Bij een bad hoort een badkraan. En ook die kun je vinden bij Blaauw Sanitair! Onze thermostatische badkranen zijn gemaakt van de beste kwaliteit en gaan dus jaren mee. Bekijk het assortiment hieronder!

Over onze kranen

Blaauw Sanitair verkoopt de meest kwalitatieve badkranen op de markt. Bij ons zit je dus altijd goed. Overigens zijn al onze badkranen thermostatisch.

Thermostaatkranen

De badkranen van Blaauw Sanitair zijn allemaal thermostaatkranen. Maar wat is dat nou? Thermostaatkranen zijn kranen die ervoor zorgen dat het water op de door jou ingestelde temperatuur blijft.  Wel zo lekker! Dus optimaal genieten van je warme douche of bad.

Een thermostatische badkraan is ook water- en energiebesparend. De badkraan is namelijk een stuk sneller op temperatuur dan andere kranen. De thermostaatkraan betaalt zich na verloop van tijd dus ook nog eens zelf terug.

Het systeem werkt als volgt: thermostatische kleppen binnenin de kraan zorgen ervoor dat het koude en warme water in de juiste verhouding worden gemengd. Zo ontstaat de door jou ingestelde temperatuur. Als iemand anders in huis water gebruikt, reageert de thermostaat direct en zorgt er daardoor voor dat de temperatuur alsnog hetzelfde blijft.

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!