Nisdeuren

Heb je een mooie nisruimte in de badkamer gecreëerd? Sluit deze waterdicht af door te combineren met een mooie glazen douchedeur.

Blaauw Sanitair biedt verschillende nisdeuren aan, ook wel douchedeuren genoemd. Bekijk het assortiment hieronder!

Over onze nisdeuren

Op zoek naar een oplossing voor die nis in je badkamer? Ga dan voor een van onze douchedeuren en verander je nis in een douche!

Een nis kan een ongelukkige ruimte in je badkamer te zijn. In plaats van er een naar hoekje van te maken, bieden wij je onze nisoplossing aan. Met onze douchedeuren, verkrijgbaar in verschillende maten, kan je er namelijk een prachtige doucheruimte van maken.

NANO-coating

Al onze glazen wanden en deuren zijn voorzien van een transparante, onzichtbare NANO-coating. Dit betekent het glas nu vuil- en vochtwerend is. De ruiten krijgen dus een zelfreinigend effect. Ook is kalkaanslag gemakkelijk schoon te maken en beschermd de coating tegen algen, bacteriën en mos. En verder belangrijk; de NANO-coating is duurzaam en milieuvriendelijk.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Kijk dan tussen onze producten en vind jouw ideale inloopdouche, douchecabine of nisdeur! Bij Blaauw Sanitair geniet je overigens altijd van de hoogste kwaliteit!

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!