Inloopdouche

Een inloopdouche maakt douchen makkelijker dan ooit! Je kunt er, zoals het woord al zegt, gewoon inlopen zonder een nare drempel over te hoeven stappen of bang te zijn om uit te glijden.

Blaauw Sanitair biedt verschillende inloopdouches aan. Bekijk het assortiment hieronder!

Over onze inloopdouches

De douche wordt gescheiden van de rest van de badkamer door middel van een muur of een glazen wand. De rest van de badkamer blijft dus gewoon droog! Het water loopt weg via een douchegoot, ook wel drain genoemd.

NANO-coating

Al onze glazen wanden en deuren zijn voorzien van een transparante, onzichtbare NANO-coating. Dit betekent het glas nu vuil- en vochtwerend is. De ruiten krijgen dus een zelfreinigend effect. Ook is kalkaanslag gemakkelijk schoon te maken en beschermd de coating tegen algen, bacteriën en mos. En verder belangrijk; de NANO-coating is duurzaam en milieuvriendelijk.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Kijk dan tussen onze producten en vind jouw ideale inloopdouche, douchecabine of nisdeur! Bij Blaauw Sanitair geniet je overigens altijd van de hoogste kwaliteit!

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!