Douchekranen

De douchekraan is een essentieel onderdeel van de douche. Zonder kraan komt er natuurlijk geen water uit de douche!

De douchekranen van Blaauw Sanitair zijn van de hoogste kwaliteit en ontzettend functioneel. Bekijk het assortiment hieronder!

Over onze douchekranen

Blaauw Sanitair verkoopt de meest kwalitatieve douchekranen op de markt. Bij ons zit je dus altijd goed. Overigens zijn al onze douchekranen thermostatisch.

Wat is een thermostaatkraan?

Thermostaatkranen zijn kranen die ervoor zorgen dat het water op de door jou ingestelde temperatuur blijft. Wel zo lekker natuurlijk! Dus optimaal genieten van je warme douche of bad.

Een thermostatische douchekraan is ook water- en energiebesparend. De douchekraan is namelijk een stuk sneller op temperatuur dan andere kranen. De thermostaatkraan betaalt zich na verloop van tijd dus ook nog eens zelf terug.

Het systeem werkt als volgt: thermostatische kleppen binnenin de kraan zorgen ervoor dat het koude en warme water in de juiste verhouding worden gemengd. Zo ontstaat de door jou ingestelde temperatuur. Als iemand anders in huis water gebruikt, reageert de thermostaat direct en zorgt er daardoor voor dat de temperatuur alsnog hetzelfde blijft.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Kijk dan tussen onze producten en vind jouw ideale douchekraan! Bij Blaauw Sanitair geniet je altijd van de hoogste kwaliteit!

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!