Douchecabines

De douche is een belangrijk onderdeel van de badkamer.Met een complete douchecabine haal je namelijk een heerlijke doucheruimte binnen.

Blaauw Sanitair biedt verschillende douchecabines aan. Bekijk het assortiment hieronder!

Over onze douchecabines

Kies je voor een Blaauw Sanitair douchecabine? Dan kies je voor kwaliteit, comfort en functionaliteit. De douchecabines van Blaauw Sanitair kunnen dankzij hun hoge kwaliteit en tijdloze design jaren mee. Ook is er ruim keuze in afmetingen van de deur. Het past dus altijd!

NANO-coating

Al onze glazen wanden en deuren zijn voorzien van een transparante, onzichtbare NANO-coating. Dit betekent het glas nu vuil- en vochtwerend is. De ruiten krijgen dus een zelfreinigend effect. Ook is kalkaanslag gemakkelijk schoon te maken en beschermd de coating tegen algen, bacteriën en mos. En verder belangrijk; de NANO-coating is duurzaam en milieuvriendelijk.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Kijk dan tussen onze producten en vind jouw ideale inloopdouche, douchecabine of nisdeur! Bij Blaauw Sanitair geniet je overigens altijd van de hoogste kwaliteit!

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!