Douche

De douche is een belangrijk onderdeel van de badkamer. Je gebruikt het namelijk (zo goed als) dagelijks en het zorgt ervoor dat je fris en fruitig over straat kan.

Blaauw Sanitair biedt verschillende douches, douchekranen en drains aan. Bekijk het assortiment hieronder!

Man onder regendouche

Douchekranen

Sfeerfoto glaswand

Inloopdouche

Sfeerfoto douchedeur

Douchecabines

Over onze douches

Blaauw Sanitair biedt verschillende soorten doucheruimtes aan: inloopdouches, douchecabines en nisdeuren. Welke kies jij?

Inloopdouche

Een inloopdouche maakt douchen makkelijker dan ooit! Je kunt er, zoals het woord al zegt, gewoon inlopen zonder een nare drempel over te hoeven stappen of bang te zijn om uit te glijden. De douche wordt verder gescheiden van de rest van de badkamer door middel van een muur of een glazen wand. De rest van de badkamer blijft dus gewoon droog! Het water loopt weg via een douchegoot, ook wel drain genoemd.

Douchecabines

Kies je voor een Blaauw Sanitair douchecabine? Dan kies je voor kwaliteit, comfort en functionaliteit. Met een complete douchecabine haal je namelijk een heerlijke doucheruimte binnen. De douchecabines van Blaauw Sanitair kunnen dankzij hun hoge kwaliteit en tijdloze design jaren mee. Ook is er ruim keuze in afmetingen van de deur. Het past dus altijd!

Nisdeuren

Op zoek naar een oplossing voor die nis in je badkamer? Ga dan voor onze nisdeuren en verander je nis in een douche!

Een nis kan een ongelukkige ruimte in je badkamer te zijn. In plaats van er een naar hoekje van te maken, bieden wij je onze nisoplossing aan. Met onze nisdeuren, verkrijgbaar in verschillende maten, kan je er namelijk een prachtige doucheruimte van maken.

NANO-coating

Al onze glazen wanden en deuren zijn voorzien van een transparante, onzichtbare NANO-coating. Dit betekent het glas nu vuil- en vochtwerend is. De ruiten krijgen dus een zelfreinigend effect. Ook is kalkaanslag gemakkelijk schoon te maken en beschermd de coating tegen algen, bacteriën en mos. En verder belangrijk; de NANO-coating is duurzaam en milieuvriendelijk.

Douchesets

Naast alle soorten doucheruimtes, verkopen wij ook prachtige douchesets. Deze douchesets zijn verkrijgbaar als regendouche en als in- en opbouw versie.

Drains

Verder biedt Blaauw Sanitair ook drains aan. Drains zijn de afvoergoten voor in de douche, die zorgen dat het douchewater gelijk weg kan lopen.

Onze drains zijn verkrijgbaar in verschillende maten, maar ook verschillende afwerkingen. Zo kan je bij ons terecht voor een drain met RVS rooster, maar ook een met glas- of tegelrooster. Bij een tegelrooster is de bovenkant van de drain bedekt met een gedeelte van dezelfde tegel als die in de rest van de badkamervloer.

Maak de set compleet!

Blaauw Sanitair biedt allerlei verschillende en hoogwaardige onderdelen aan. Hierdoor kan je bij ons ook prachtig combineren en de set compleet maken! Wat denk je bijvoorbeeld van onze inloopdouche in combinatie met een regendouche, inbouw of opbouw? Of de softclose douchecabine met onze designradiator ernaast waar je, direct na het verlaten van je douche, je warme handdoek af kan pakken?

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Kijk dan tussen onze producten en vind jouw ideale inloopdouche, douchecabine of nisdeur! Bij Blaauw Sanitair geniet je overigens altijd van de hoogste kwaliteit!

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!