Radiator Lupo is een prachtige en unieke designradiator. Met zijn strakke design haal je dan ook een echte eyecatcher in huis!

Als je op zoek bent naar een uniek design (onderdeel) voor in je badkamer, dan is de Lupo echt wat voor jou! De radiator met middenaansluiting bestaat uit een vlak en heeft daarom een lekker robuust uiterlijk.

Uniek aan deze radiator is dat hij volledig ‘dicht’ is, in plaats van een geraamte met horizontale buizen zoals designradiator Polo. En omdat het er zo mooi uitziet hoef je de radiator ook niet te verstoppen! Het zeer decoratieve uiterlijk van de designradiator is een toevoeging aan je badkamer of interieur.

Daarnaast is de radiator, zoals je van Blaauw Sanitair gewend bent, van zeer hoge kwaliteit. De functionaliteit van de radiator is daarnaast ook erg belangrijk.

Dit specifieke model is 61 cm breed en 182 cm hoog. Verder heeft de radiator een vermogen van 904 Watt. Binnen korte tijd is de ruimte op aangename temperatuur! Als je dus snel je badkamer wilt kunnen verwarmen, is het een aanrader om voor designradiator Lupo te gaan.

Interesse in radiator Lupo, maar gaat je voorkeur uit dan een andere kleur? We hebben dezelfde radiator ook nog in wit glans!

38_lupo-designradiator-lr