Kolomkasten

Met een kolomkast van Blaauw Sanitair haal je een prachtig en functioneel product in huis! Onze kolomkasten bieden je namelijk eens extra opbergruimte, naast je badmeubel. Ideaal dus! Bekijk ons assortiment hieronder!

Over onze kolomkasten

Een kolomkast biedt extra opbergruimte in de badkamer. Dit is handig als je geen badmeubel hebt of het badmeubel je niet genoeg ruimte biedt.

De kolomkasten van Blaauw Sanitair zijn uitermate functioneel en zien er ook nog eens prachtig uit. De kolomkast is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Lees hieronder wat dat precies inhoudt!

FSC-gecertificeerd hout

FSC staat voor Forest Stewardship Council. Een certificaat van het FSC betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit een onafhankelijk en goed beheerd bos. Hierbij wordt gelet op het leefgebied van planten en dieren en dat de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders gerespecteerd worden. Ook wordt er gelet op behoud van het bos. Een goed beheerd bos heeft namelijk minder kans om neergehaald te worden voor doeleinden als het aanleggen van palmolie- en sojaplantages. Met FSC-gecertificeerd hout draag je dus bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen én een gezonde leefomgeving voor mensen, dieren en planten.

Benieuwd?

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Bekijk dan ons badmeubel assortiment en ontdek het zelf! Bij Blaauw Sanitair geniet je altijd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!