Badmeubels

Met een badmeubel van Blaauw Sanitair haal je een prachtproduct in huis! Onze badmeubels zijn verkrijgbaar vanaf 60 tot en met 120 cm breed. Daarnaast bieden wij ook nog fonteinmeubels (voor op het toilet) en kolomkasten aan (voor extra opbergruimte). Bekijk ons assortiment hieronder!

Sfeerfoto badkamer

Badmeubelsets

Sfeerfoto badmeubel

Kolomkasten

Over onze badmeubels

De badmeubels van Blaauw Sanitair zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd houdt. Verder hebben ze een polybeton bassin. De kolomkast heeft geen bassin. Wat deze termen inhouden?

FSC-gecertificeerd hout

FSC staat voor Forest Stewardship Council. Een certificaat van het FSC betekent dat het gebruikte hout afkomstig is uit een onafhankelijk en goed beheerd bos. Hierbij wordt gelet op het leefgebied van planten en dieren en dat de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders gerespecteerd worden. Ook wordt er gelet op behoud van het bos. Een goed beheerd bos heeft namelijk minder kans om neergehaald te worden voor doeleinden als het aanleggen van palmolie- en sojaplantages. Met FSC-gecertificeerd hout draag je dus bij aan de bescherming van de wereldwijde bossen én een gezonde leefomgeving voor mensen, dieren en planten.

Polybeton

Polybeton, ook wel mineraalmarmer genoemd, is een materiaal op basis van marmerpoeder en polyester en voelt aan als een massief, hard product zoals steen. Het voordeel van polybeton ten opzichte van keramiek is dat polybeton wél in rechte, hoekige vormen gegoten kan worden. Polybeton is verder makkelijk te onderhouden en heel hygiënisch. Als de wasbak beschadigt breekt het polybeton niet af, maar ontstaat er simpelweg een kras. Deze valt in de meeste gevallen onzichtbaar weg te poetsen.

In je eentje of met z’n tweeën?

De badmeubels van Blaauw Sanitair zijn in verschillende maten te verkrijgen. Het smalste meubel is 60 cm gevolgd door het meubel van 80 cm breed. Beide meubels zijn te smal om met zijn tweeën achter te staan. Dit gaat echter al makkelijker bij het meubel van 100 cm breed. Het breedste meubel, 120 cm, is bedoeld voor twee personen naast elkaar. Je kan daarom hierbij ook kiezen voor twee wasbakken in plaats van één.

Mocht je nu echt een groot gezin hebben (of je hebt natuurlijk gewoon veel spullen), dan raadt Blaauw Sanitair aan om het badmeubel te matchen met de bijpassende badkamerkast. Deze kast, 150 cm hoog, 40 cm breed en 38 cm diep, heeft precies dezelfde stijl als de badmeubels en is ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren. Ze matchen dus perfect!

Benieuwd?

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Bekijk dan ons badmeubel assortiment en ontdek het zelf! Bij Blaauw Sanitair geniet je altijd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!