Spiegels

Iedereen gebruikt wel eens een spiegel. Je gebruikt het immers voor je persoonlijke verzorging. Spiegels zijn dus ontzettend belangrijk en al helemaal in de badkamer. Gelukkig heeft Blaauw Sanitair ook daar aan gedacht. Bekijk ons assortiment hieronder!

Over onze spiegels

Bijna iedereen gebruikt dagelijks wel een spiegel, of het nu binnenshuis of buitenshuis is. De belangrijkste spiegel voor vele mensen is toch echter wel de badkamerspiegel. Deze gebruik je namelijk elke ochtend weer om te zorgen dat je er weer fris en fruitig uit ziet.

Badkamerspiegel met of zonder verlichting

De badkamerspiegels van Blaauw Sanitair zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar ook met of zonder verlichting. Spiegels meét voorlichting zijn voorzien van LED-lampen in de spiegel. Het voordeel hiervan is dat je meer licht hebt als je in de spiegel kijkt en alle details dus beter kan zien. Zonder verlichting heb je dit niet, maar als je al genoeg licht hebt in de rest van je badkamer is dit ook niet per se nodig.

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!