Badkamerspiegels

Badkamerspiegels worden iedere dag gebruikt en zijn dus van groot belang in de badkamer. Maar naast dat je jezelf goed moet kunnen zien, is de vorm en uitvoering van de spiegel ook belangrijk. Dus… ga jij voor een badkamerspiegel mét of zónder verlichting, of zelfs een spiegelkast? Bekijk ons assortiment hieronder!

Sfeerfoto paneel radiator

Spiegels

Sfeerfoto badkamer

Spiegelkasten

Over onze badkamerspiegels

Bijna iedereen gebruikt dagelijks wel een spiegel, of het nu binnenshuis of buitenshuis is. De belangrijkste spiegel voor vele mensen is toch echter wel de badkamerspiegel. Deze gebruik je namelijk elke ochtend weer om te zorgen dat je er weer fris en fruitig uit ziet.

Badkamerspiegel met of zonder verlichting

De badkamerspiegels van Blaauw Sanitair zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar ook met of zonder verlichting. Spiegels mét verlichting zijn voorzien van LED-lampen in de spiegel. Het voordeel hiervan is dat je meer licht hebt als je in de spiegel kijkt en alle details dus beter kan zien. Zonder verlichting heb je dit niet, maar als je al genoeg licht hebt in de badkamer is dit ook niet per se nodig.

Spiegelkast

Naast de genoemde spiegels, verkoopt Blaauw Sanitair ook spiegelkasten. Deze wandkasten zijn aan de buitenkant (sommigen ook aan de binnenkant) voorzien van spiegels, waardoor je een multifunctioneel meubel krijgt. Je hebt namelijk zowel opbergruimte als een spiegel in één. Ideaal!

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!