Baden

Gek op een lekker bad op z'n tijd? Dan ben je bij Blaauw Sanitair aan het juiste adres. Wij verkopen de prachtigste baden, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw badkamer! Bekijk ons assortiment hieronder!

Over onze baden

Een bad is misschien wel het meest relaxende onderdeel van de badkamer. Helemaal als de dagen kouder worden is het extra lekker. Want wie geniet er nou niet van een dampend bad?
Blaauw Sanitair verkoopt verschillende baden, allemaal van de beste kwaliteit en volgens de laatste trends. Dus als je op zoek bent naar een geschikt bad voor jou badkamer, dan ben je bij ons precies op de goede plek.

Heet bad bijna net zo gezond als halfuur stevig wandelen

Wist je dat je met een warm bad bijna net zoveel calorieën verbrand als met een half uur stevig wandelen? In bad werk je natuurlijk niet echt aan je conditie, maar het energieverbruik in bad ligt veel hoger. Een andere positieve eigenschap van een warm bad is dat de bloedsuikerspiegel een stuk stabieler blijft.

Hoe dit komt? Als reactie op de warmte geeft je lichaam heat shock eiwitten vrij. Deze helpen ontstekingen en andere infecties tegengaan.

Andere voordelen van een bad

Naast de voorgenoemde voordelen, zitten er ook nog andere voordelen verbonden aan een ontspannend bad. Zo masseert het bijvoorbeeld vermoeide spieren en stimuleert het de bloedcirculatie. Hierbij zetten de bloedvaten uit en bereiken geneeskrachtige stoffen sneller de juiste plekken. Vooral bij spierpijn kan een lekker warm bad goed helpen, maar ook bij hartpatiënten. Het ontspant de spieren, maakt je rustig en vermindert zo de kans op een hartaanval. Verder kan een warm bad ook helpen tegen jeuk.
Verder kan een ontspannend bad helpen om je geest te ontspannen. Alle zorgen spoelen (letterlijk) van je af.

Overtuigd?

Overtuigd van de voordelen van een bad? En wil jij er nu ook een in jouw badkamer? Bekijk dan onze baden!

Nieuwe producten

Blaauw Sanitair hanteert een wisselend assortiment, volledig volgens de laatste trends. Bekijk hier onze nieuwste producten!